Sykehusklovnene

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene empati, solidaritet, nestekjærlighet, og toleranse.

Vi ønsker å bidra til at barn på sykehus opplever glede og magiske øyeblikk i en utfordrende hverdag. På den måten vil vi å la barna i barnehagen få verdien av å glede andre som ikke har det så godt. I forbindelse med FN-dagen inviterer vi til kunstkafe i barnehagen. Her vil det bli salg av kunst som barna har laget av naturens materiell, kaffe og kaker. Inntekten går uavkortet til dette prosjektet.

Les mer på: www.sykehusklovnene.no