Livsmestring og helse - det psykososiale barnehagemiljøet

Vi fortsetter med satsingsområde «livsmestring og helse», med fokus på det psykososiale barnehagemiljøet for barnehageåret 2020-2021.

I vår barnehage legger vi stor vekt på relasjoner. Relasjoner er et viktig grunnlag for god fysisk og psykisk helse for barn og voksne i barnehagen.

Hovedmål for prosjektet for barna:

• Sikre at alle barn og voksne opplever et godt psykososialt barnehagemiljø.

Vi gir barna opplevelse av glede, trivsel og tilhørighet sammen med andre barn i hverdagsaktiviteter, lek og læring i barnehagen.

De voksne har det hele ansvaret for å skape de gode relasjonene, ved å ta i bruk ulike verktøy som er fastsatt i personalet.

Personvern