Lukk meny
Finn og søk barnehage Våre barnehager
Meny

Om oss

Akasia bruker informasjonskapsler for å gjøre opplevelsen på siden så god som mulig. Ved å klikke på «Aksepter», samtykker du i bruken av slike teknologier. Du finner mer informasjon på siden retningslinjer for personvern
Aksepter

Lek og læring i barnehagen

Barns lek har en egenverdi for barna som ingen annen aktivitet har. Den gir rom for vennskap, mestringsfølelse, samhandling og fellesskap. Gjennom lek gir verden mening for barnet.

 

Barnet lærer og utvikler sin sosiale kompetanse gjennom leken. Vi skaper et lekemiljø som er godt å være i. Det er viktig med støttende og tilstedeværende voksne rundt barna i leken. VI har voksne som som tilrettelegger for ulik type lek og hjelper barna i gang med lek. Vi ser de som trenger støtte til å komme inn i lek med andre barn. 

 

I barnehagen foregår læring i det daglige samspillet mellom barn og voksne. Barn lærer gjennom det de opplever og erfarer på alle områder. Vi legger til rette for undring og støtter opp om nysgjerrigheten til barna. Læring skjer gjennom hverdagsaktiviteter, pedagogisk tilrettelagte aktiviteter og gjennom den daglige spontane leken.

Personvern