Aktuelt

01.10.2021 ble Bergen kommune eier av Akasia Barnehage AS sine 18 barnehager i Bergen.

Bergen kommune planlegger å innlemme virksomheten som en del av egen virksomhet, og virksomhetsoverdra alle ansatte fra Akasia Barnehage AS til Bergen kommune, gjeldende fra 01.01.2022. Akasia Barnehage AS overføres til en solid eier med hjerte for kvalitet og omsorg for både store og små. Barnehagene i Akasia vil fortsette med den gjennomgående gode kvaliteten med de dyktige, entusiastiske og omsorgsfulle ansatte.

Personvern